Vriend van VVC-Vught worden

Een oud fenomeen in een nieuw jasje: De vrienden van VVC-Vught

Een korte uitleg

V.V.C.-Vught is een mooie, ambitieuze en gezellige volleybalclub.

Wij strijden ervoor om iets moois neer te zetten en iets te bereiken misschien wel weer enkele kampioenschappen en promoties. We willen van V.V.C. weer een club maken waar iedereen graag lid van wil zijn en die toonaangevend zal zijn binnen de regio. Een club met een hart! Wij willen onze ambitie waar maken. Door hard te werken maar ook door wat gezelligheid te bieden. Voor zowel de senioren maar zeker ook voor onze jeugdleden. Dit kunnen wij doen door hen goede trainers en scheidsrechters, goed materiaal, maar zeker ook veel leuke en gezellige buitenvolleybalse activiteiten te bieden.

Maar

Om onze ambities te bereiken hebben wij weer aanhang nodig. Supporters die onze spelers komen aanmoedigen en gezellig een drankje met ons drinken in de kantine. Mensen die helpen de sfeer weer ontzettend gezellig te maken en het hart van de club te laten kloppen! En ook hebben wij financiële middelen nodig.

Vandaar: hebben we nu de Vrienden van VVC-Vught

Uw voordelen

  • Naamsbekendheid
  • Uitnodigingen voor de wedstrijden
  • Jaarlijks een kleine attentie
  • Uitnodiging voor de Borrel “vrienden van V.V.C.” en andere evenementen.
  • Maandelijkse nieuwsbrief (per e-mail)
  • Een goed gevoel door het steunen van een leuke club

Uw lasten

Slechts 25 euro (of meer als u dat kunt missen) per seizoen. Mogen wij op u rekenen? Vul dan vandaag nog het inschrijfformulier in!

Nu al grote dank: de leden en vrijwilligers van VVC Vught.