VVC Vught Scholentoernooi

Hallo allemaal,

Het jaarlijkse VVC-Vught scholenvolleybaltoernooi zit er weer op! Afgelopen zondag is het voor de 36e keer georganiseerd. Het was een gezellig en sportief toernooi. Met ruim 25 teams van vijf verschillende basisscholen was het de hele dag een gezellige drukke boel in de Martinihal. We hebben de deelnemers met dit toernooi kennis laten maken met het volleybalspel. Er werd sportief gestreden om de eerste, tweede, derde plaats èn de felbegeerde wisselbeker. Mede dankzij jullie inzet is het toernooi weer prima verlopen! Alle tellers, fluiters en helpers: dank daarvoor.

Dank ook aan iedereen die heeft geholpen met het opbouwen/klaarzetten van de velden, voor het verzorgen van de warming up, demo-wedstrijd, iedereen die de hele dag hand- en spandiensten heeft verricht (Felice van Reenen voor het maken van de foto’s [klik HIER voor de foto’s]) en natuurlijk aan diegenen die zondagavond om 17.00 uur heeft geholpen met alles weer netjes op te bergen.

Dank aan het nieuwe bestuur, algemeen lid Aaron Collard en voorzitter Marco v.d. Kuilen voor het verzorgen van de prijsuitreikingen, de eerste uitreiking door Aaron om 13.00 uur (groep 4, 5, 6) en de tweede prijsuitreiking door Marco om 17.00 uur (groep 7, 8).

Dank aan de Albert Heijn voor de sponsoring van het lekkers, het was allemaal erg welkom! Ook de bidons van Sports Centre Jos v. Herpen was voor de prijswinnaars een welkome extra prijs. En alle deelnemers ontvingen na afloop van een leuke sportieve gymtas, dit mede mogelijk gemaakt door autorijschool De Gier!

We zijn benieuwd of enkele kinderen het afgelopen zondag zo leuk vonden dat ze vrijdag al mee komen trainen.

Nogmaals alle tellers, fluiters en helpers, dank jullie wel en we hopen weer op jullie hulp bij een volgend toernooi. Samen staan we immers sterk en kunnen we laten zien wat een mooie, gezellige club VVC is!

Jeugdcommissie VVC-Vught
Monique van de Aker
Jacqueline van de Wiel
Ans Dankers