VVC-SCHOLENVOLLEYBALTOERNOOI 25 JANUARI 2015

Op zondag 25 januari vindt het 34e VVC-scholentoernooi plaats!

Met deelname van zes scholen met in totaal 35!! teams vindt er op zondag 25 januari voor de 34e keer het bekende VVC scholenvolleybaltoernooi plaats. Met 35 teams is het record van vorig jaar verbroken. We zijn blij met zo’n grote deelname en dat de scholen het weer gelukt is om zo veel teams op de been te krijgen.. Zo kunnen we een gezellig volleybaltoernooi te organiseren! Er wordt gestreden om de plaatsen 1, 2 en 3 en natuurlijk ontbreekt ook de wisselbeker niet. Die gaat naar de school die overall het beste heeft gepresteerd.

Teams van de Baarzen, het Molenven, de Springplank, de Wieken, de Piramide en de Lichtstraat zullen op deze zondag van ± 10.00-18.00 uur tegen elkaar strijden in de Martinihal te Vught. Wie behaalt er dit jaar de hoogste plaats op het podium? Wie gaat er met de wisselbeker terug naar school? We zullen het gaan meemaken. Er zijn in ieder geval voldoende kapers op de kust die de felbegeerde bekers in ontvangst willen nemen.

We kunnen gelukkig ook dit jaar weer rekenen op veel mensen die ons de helpende hand toesteken. Let op: ben je ingedeeld om te fluiten of te tellen? Je krijgt binnenkort een mail met meer informatie!

Uiteraard is iedereen welkom om de scholen (en sommige van onze mini’s!) aan te moedigen! Tot zondag 25 januari!! in onze eigen Martinihal.

Jeugdcommissie VVC Vught Ingrid Kapteijns, Wendy Bekkers en Ans Dankers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *