VVC HEREN VERLIEZEN MET 2-3 VAN HYUNDAI PETER JANSSEN STRAVOC

VVC stond voor en moeilijke taak. Bij winst kreeg men aansluiting bij de  middenmoot. Bij verlies komen de onderste plaatsen in zicht. Marco, Maarten, Martijn, Pim, Danny , Gerben en Willem begonnen aan deze moeilijke taak. Door een scorend blok en een aanval van Maarten nam VVC meteen een 2-0 voorsprong. Dit was echter snel teniet gedaan door een slechte passing van VVC en men kwam met 3-6 achter. De pass werd beter bij VVC, waardoor men langzaam inliep op Stravoc. Bij 7-8 was de aansluiting. De ploegen waren in dit stadium aan elkaar gewaagd. Men scoorde om en om. Pas bij 10-13 wist Stravoc weer een gaatje te slaan. De pass was niet erg overtuigend op dit moment van de wedstrijd, want Stravoc liep uit naar 11-18. Hierna ging het weer wat beter bij de heren. Langzaam kwam men weer terug tot 18-21. Na een time out van Stravoc bleef dit verschil staan en verloor VVC de set met 21-25.

In het begin van de 2e set gingen ze weer gelijk op, maar VVC nam snel een 7-3 voorsprong. De time out van Stravoc bij deze stand was zinvol. Heel snel was de stand bij 8-8 in evenwicht. Hierna begon Stravoc langzaam uit te lopen naar 11-14. VVC vluchtte in een time out. Langzaam kwam er een herstel en bij 16-16 waren de teams weer in evenwicht. Hierna was het even hieperdepiep bij VVC .Men liep uit naar 20-17. Deze voorsprong liet VVC niet uit zijn handen glippen en men sloot af met een 25-21 winst.

Het begin van de 3e set was het omgekeerde van de 2e set. Tot 4-3 ging men gelijk op. Hierna ging Stravoc ervandoor en liep uit naar een 4-8 voorsprong. Dit verschil bleef gehandhaafd. Stravoc liep zelf nog iets uit. Bij 12-18 kwam er echter een ommekeer. VVC kwam snel terug tot 18-19. De time out van Stravoc had geen effect, want VVC nam brutaal een 23-20 voorsprong en wist de set winnend af te sluiten met 25-22 .

Deze trend zette zich voort in de 4e set VVC stond snel voor met 8-4. Helaas begon er de klad in te komen, want bij 10-8 moest Vincent een time out nemen. Deze had effect, want men liep weer uit naar 13-9. Dit verschil hield men vast tot de 16. Bij 17-17 kwam Stravoc langszij en ging er overheen. VVC was niet in staat om te scoren op dat moment en kwam met 17-22 achter. De set werd met 18-25 verloren.

De 5e set was een rare set. Stravoc liep snel uit naar een1-5 voorsprong. Wie dacht dat VVC zich gewonnen gaf kwam bedrogen uit want bij 7-7 was de stand weer gelijk. VVC wist zelfs een voorsprong te nemen en kwam met 11-9 voor. Hierna kwam Stravoc terug en bij 12-12 was het weer gelijk. VVC lukte hierna niets meer en verloor deze set met 12-15 en de wedstrijd met 2-3.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *