VVC HEREN VERLIEZEN MET 0-4 VAN COACH/SITTARDIA

 

DSC_3160(Door Ton van Roosmalen)

De heren begonnen de wedstrijd met de volgende spelers in de basis Danny, Martijn, Marco, Job, Pim, Maarten en Willem. De opdracht was om er een mooie wedstrijd van te maken en deze eventueel met winst af te sluiten. De teams gingen in het begin om en om scoren. Na een 2-2 tussenstand wist de aanval van vvc het goede blok van Sittardia niet te omspelen en kwam men achter te staan met 6-9.   Peter vluchtte in een time out, maar deze had weinig succes. Tegen over elk punt van VVC stonden er 2 van Sittardia. De pass van VVC was niet best en zo stond er snel een 11-19 stand op het scorebord. Hierna kwam er wat rust in het spel en gingen de teams om en om scorend naar een eindstand van 15-25 in de eerste set.

De 2e set ging tot 3-4 gelijk op. Helaas was de pass en daardoor de aanval van VVC niet best. Zij vonden het blok van Sittardia voor zich en wisten dit niet te omzeilen. Er stond zeer snel een 4-10 stand op het scorebord. Bij 7-14 nam VVC een time out, maar deze had geen een effect. Sittardia liep freewheelend uit naar een 9-20 voorsprong en won de set heel gemakkelijk met 11-25.

De 3e set begon zoals de 2e set eindigde. Sittardia nam snel een 2-5 voorsprong. Arjan kwam in de plaats van Pim om te gaan spel verdelen en Danny werd aanvaller. Dit had effect, want VVC vocht zich terug tot 10-11. De teams waren aan elkaar gewaagd en gingen gelijk op tot 13-14. Na wat kleine slordigheden moest Peter bij 13-16 een time out nemen. Dit kreeg pas effect bij 16-21. VVC en Sittardia scoorde om en om en bij 18-23 ging bij VVC alles in een keer goed. Een drietal rally’s werden winnend afgesloten en bij 21-23 nam Sittardia een time out. Na een scorende aanval en een scorend blok won nen zij de 3e set met 21-25.

In de 4e set waren de teams volledig aan elkaar gewaagd. VVC kon de wedstrijd niet meer winnen , maar wilde wel de 4e set winnend afsluiten. Met fris spel en veel inzet en durf gingen de 2 teams nu gelijk op na een 4-6 tussenstand namen de heren een voorsprong bij 9-8. De teams bleven om en om scoren en bij 17-15 had VVC eindelijk een gaatje van 2 punten. Dit leidde gelijk tot concentratie verlies, Want men wist niet meer te scoren en kwamen achter met 17-19. Bij 20-21 en 22-23 nam Sittardia telkens een time out. De teams scoorde ieder hun puntje en bij 23-24 scoorde Sittardia hun laatste punt en wonnen de 4e set met 23-25 en de wedstrijd met 0-4.

Interview

 

Interview van Ger Posthuma met Martijn Kouwe

 

 

Klik HIER voor een aantal foto’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *