VVC eindfeest ‘How I met moeders’

Op 11 april zijn de laatste thuiswedstrijden dus dat betekent…… VVC weekend!! Dit keer ligt de organisatie van het weekend bij Heren 1 en Dames 5. Zij hebben gekozen voor het Thema: How I Met Moeders. Dit thema is tot stand gekomen omdat wij moeders (Angelien) in het zonnetje willen zetten voor alle jaren dat ze actief was in de foyer en voor VVC. Jammer genoeg was dit haar laatste jaar, dus reden voor een feestje.

Maar er is nog een reden voor een feestje! De kampioenen van boven en onderen.

Op 10 april organiseert D5 voor de mini’s een super leuke moeders en vaders training. Wij hopen natuurlijk dat er veel vaders en moeders mee komen trainen en na afloop houden ze een klein toernooitje. Dus kunnen de ouders van hun kinderen winnen?

Op 11 april heeft H1 de touwtjes in handen. Iedereen is overdag welkom om alle teams aan te moedigen. Tijdens de wedstrijd van Dames 1 om 19:15 wordt er voor de mini’s en jeugd een hoek in gericht waar zij Dames 1 goed kunnen aanmoedigen.

Aansluitend zal het Moeders feest los barsten in de foyer met DJ: Aron Collard. Dus zet je leesbril op en doe een sjaal om. De dresscode is immers: Moeders.

We zullen deze dag met munten werken, dus neem gepast geld mee. De muntverkoop start rond 14:30, hiervoor dient u met geld te betalen aan de bar.

Voor vragen kunt u altijd mailen:
activiteitencommissie@vvc-vught.nl

Met vriendelijke groeten,
De Activiteitencommissie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *