VVC dames 1 wint overtuigend van VC Tilburg dames 4! (4-0)

Tijdens de voorbereiding werd er door VVC D1 al gespeeld tegen VC Tilburg. De afgelopen 2 weken werd er dus hard getraind op het spelletje wat dit team zou gaan spelen en dit heeft goed uitgepakt voor VVC.

Met in de basis Eva en Lotte als midden, Annelies als diagonaal, Lieke en Kimberley als passer-loper, Sanne als libero en Fenne als spelverdeelster begon dames 1 aan de eerste set.

VC Tilburg bleef in de eerste set redelijk goed bij, maar na een paar sterke aanvallen en services liep VVC D1 toch uit. Bij een stand van 23-16 en Annelies aan service werd Eva gewisseld voor Ruby, die iets later het laatste punt van deze set heel mooi binnen sloeg! Deze set werd gewonnen met 25-16.

In de tweede set begon VVC met een kleine achterstand maar na een paar aces en goede services van Kimberley en Eva werd deze kleine achterstand al snel goedgemaakt. En werd al snel duidelijk dat VVC D1 toch een maatje te groot was voor VC Tilburg. Met goed samenspel werd deze set overduidelijk gewonnen met 25-10.

Voor de derde set kreeg VVC D1 te horen dat deze set altijd een lastige set is voor het team. Maar dit keer bleef VVC D1 goed spelen, alle taken werden uitgevoerd zoals ze besproken waren. Door te blijven gaan voor elk punt werd deze set ook weer gewonnen door VVC met 25-11.

Voor de vierde set werd besproken dat VVC nu het extra punt kon gaan pakken door met 4-0 te gaan winnen. Dit werd het doel voor iedereen. Met Hymke voor Lieke en Ruby voor Lotte begon VVC D1 aan de vierde set. Hymke mocht al snel gaan serveren en serveerde tot een 9-0 voorsprong! Deze voorsprong heeft VVC niet meer afgegeven. Ook de vierde set werd gewonnen met 25-11. Het feestje was compleet, het extra punt was binnen! Deze wedstrijd werd door trainer/coach Paul van Veen genoemd als de uitstekende wedstrijd! En daar mag VVC trots op zijn!

De volgende wedstrijd is op 10 oktober. Dan speelt VVC D1 uit tegen Havoc dames 2 om 19:00 uur in Haps.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *