VVC dames 1 nog steeds ongeslagen

(door Deidre van Atteveld)

Dames 1 van VVC Vught hebben ook hun 4de wedstrijd gewonnen. Afgelopen zaterdag speelde ze tegen de ervaren dames van VC Udenhout. De dames van VVC wisten dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden, dus moesten ze flink aan de bak om Udenhout te verslaan.

Zoals ook bij andere wedstrijden moest Dames 1 de eerste set nog even warm draaien om goed in de wedstrijd te komen. Na de eerste 5 punten ging het lopen en kwam VVC terug van een achterstand. Udenhout verdedigde erg taai en verdienen daar een groot compliment voor, maar de aanvalskracht van VVC was te sterk voor Udenhout. De eerste set werd dan ook gewonnen met 25 – 18.

In de tweede en derde set gaf Udenhout extra gas in de verdediging en aan het net gingen ze meer rommelen. Het spel werd er niet mooier van, maar in het begin werden er meer punten door gescoord. Echter op geen enkel moment in de wedstrijd werden zij de bovenliggende partij en stonden steeds in de set op punten achter op VVC. De tweede en derde set werden beide gewonnen met 25 – 23.

Ook na het inbrengen van alle wisselspeelsters in de derde en vierde set lukte het Udenhout maar niet te domineren, al toonden ook zij karakter door er voor te blijven te gaan. VVC liet daarmee ook zien een brede en sterke selectie te hebben, waar de coach Paul van Veen goed gebruik van maakt. Uiteindelijk werd Udenhout toch nog vrij eenvoudig in vier sets verslagen, want de vierde set werd met ruime cijfers gewonnen (25- 17). Met deze uitslagen blijft VVC gedeeld koploper in de promotieklasse.

31 oktober speelt VVC Vught haar volgende wedstrijd tegen Particolare om 14:45 in Den Dungen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *