VVC 50 jaar! Jubileumfeest

Beste (oud)VVC’er, supporter, erelid, sponsor en vriend van VVC,

Op 23 mei 1968 is de Vughtse Volleybal Combinatie, na een fusie van 2 Vughtse volleybalverenigingen ontstaan. In de afgelopen 50 jaar zijn er vele sportieve hoogtepunten geweest.

Op 23 mei 2018 bestaat VVC-Vught alweer 50 jaar! Dit willen we dan ook groots gaan vieren op 9 juni 2018 in de Martinihal in Vught. Dus, save the date!

Aan de exacte invulling van deze dag wordt nog hard gewerkt. Wat kan je op deze dag in ieder geval verwachten? Voor de huidige leden is er in de ochtend een clinic. In de middag vindt er een toernooi plaats voor alle leden, oud-leden en iedereen die het leuk vindt te volleyen!  Aansluitend speelt er een ‘dreamteam’ een demonstratiewedstrijd. Dit wil je niet missen!

’s Avonds sluiten we het jubileum af met een groots feest!

Kortom, deze dag mag je niet missen als (oud) VVC’er of iedereen die in de hoogtijdagen de VVC- teams naar het kampioenschap heeft gejuicht. Heb je VVC in je hart, klik dan hier om naar de Facebook pagina te gaan en zet jezelf op aanwezig/geïnteresseerd, hiermee mis je niets van de ontwikkelingen over dit jubileum.

We houden jullie regelmatig op de hoogte!

P.s. Heb je thuis nog oude foto’s, krantenknipsels, wedstrijdverslagen of leuke verhalen uit de oude doos, dan horen we dit graag van je. Laat het ons weten via e-mail: jubileumcommissie@vvc-vught.nl, post het op facebook: facebook.com/vvcvught, of kijk op de contactpagina van de website Contact.

En vergeet niet, nodig al je VVC vrienden uit voor dit evenement!!