Update Corona

Vught, 26 april 2020

Beste VVC Vught-leden,

We willen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij VVC Vught en de ingestelde corona maatregelen. Ondanks dat er op dit moment niet actief gevolleybald kan worden, werken we achter de schermen hard door om dit seizoen af te ronden en het volgende seizoen voor te bereiden. Hieronder benoemen we de belangrijkste zaken waar we mee bezig zijn.

Versoepeling buitensporten voor kinderen t/m 18 jaar
Afgelopen dinsdag kwam het goede nieuws dat de regering enkele maatregelen rondom buitensporten voor kinderen in de leeftijdscategorie t/m 12 jaar en 13 t/m 18 jaar gaan versoepelen. Helaas kunnen we niet in de Martinihal trainen, omdat binnensporten op dit moment nog niet is toegestaan.

Maar naast de Martinihal liggen 2 beachvolleybalvelden en we zijn aan het bekijken of het mogelijk is om in beide leeftijdscategorieën buiten-volleybal aan te bieden. Echter dit is wel afhankelijk van diverse betrokken partijen (o.a. gemeente en handhavers), te volgen protocollen (o.a. RIVM en Nevobo) en beschikbaarheid (o.a. trainers en velden). Wij verwachten rond volgend weekend (begin mei) duidelijkheid te kunnen geven of we vanaf woensdag 6 mei (uiterlijk vrijdag 8 mei) kunnen starten met buiten-volleybal voor de mini’s en jeugd.

Voorbereiding seizoen 2020-2021
Ondanks de onzekerheden van dit moment, zijn we ons aan het voorbereiden op volgend seizoen. Zowel voor de trainingen als de competities en het vormen van teams. De TC heeft jullie een mail hierover gestuurd. Ondanks de onzekerheden vanwege corona en de start van volgend seizoen houdt Nevobo vast aan de deadlines die aan het begin van het seizoen zijn vastgesteld. We verzoeken jullie dan ook om z.s.m. de mail te beantwoorden.

Financieel
Afgelopen jaren hebben we als VVC Vught de controle teruggepakt over de financiën, maar weten we ook dat we hier scherp op moeten blijven. Door de corona-maatregelen hebben we al een tijdje niet kunnen trainen of competitie kunnen spelen, maar ondertussen lopen de kosten van de gemeente (zaalhuur) als Nevobo (competitiegeld) door. We zijn hierover in gesprek met Gemeente Vught en Nevobo. Wij verwachten jullie tijdens de volgende Algemene Ledenvergadering (ALV), medio augustus/september 2020, hier verder over te kunnen informeren.

Tot slot
Begin mei verwachten we jullie weer een update te kunnen geven.

Zouden jullie dit bericht kunnen delen in de diverse app groepjes van teams zodat iedereen op tijd dit bericht ontvangt.

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur van VVC Vught

PDF Origneel Bericht