Teamindelingen 2016-2017

Teamindeling volgend seizoen + overig zaken seizoen 2016/2017

  • We hebben helaas Heren 1 en 2 samen moeten voegen vanwege te weinig spelers voor 2 teams.  Hetzelfde geldt voor jongens B1 en B2, omdat er jongens gestopt zijn en er een aantal jongens naar het H3 van vorig seizoen zijn gegaan, omdat dat team anders te weinig spelers zou hebben.
  • Een aantal speelsters van Meisjes A zijn naar dames 2 gegaan en een aantal naar dames 3, zodat deze teams voldoende speelsters hebben.
  • Er kan hier en daar natuurlijk nog wat veranderen. Een aantal zaken zijn nog niet definitief.
  • Voor wat betreft de voorbereiding hebben we voor een aantal teams ingeschreven voor toernooien waarvoor we een uitnodiging hebben ontvangen. Dames 1 en 2 hebben daarnaast zelf een aantal voorbereidingsactiviteiten georganiseerd, de overige teams staat ook vrij dat te doen. Indien je iets in de Martinihal organiseert dit kortsluiten met Sanne Ketelaars, vanwege de beschikbaarheid en inhuur van de Martinihal.
  • Zoals een ieder kan zien hebben we nog een aantal vacatures, wanneer iemand een taak op zich wil nemen of iemand kent,  graag doorgeven aan de TC. We hopen dat mensen zich geroepen voelen, omdat het noodzakelijk is om het seizoen te kunnen starten.
  • In het competitieprogramma van de Nevobo zijn een aantal aanpassingen nog niet doorgevoerd, zo zal bijvoorbeeld H1 de thuiswedstrijden om 19.00 uur tegelijkertijd met D1 spelen.
  • Op de eerste competitiedag, zaterdag 24 september, zal D2 het eerste feestje van het seizoen organiseren, in de Martinihal. Dus houdt daar rekening mee.
  • De trainingen starten in de week van maandag 5 september. Mochten teams eerder willen starten, uiteraard bij voldoende mensen, dan in overleg met Sanne Ketelaars, vanwege beschikbaarheid en inhuur Martinihal. D1 zal voor het eerst trainen in de Martinihal op dinsdag 16  augustus, vanaf die week is de Martinihal weer beschikbaar.
  • De oudste mini’s trainen op de vrijdag van 18.00 tot 19.30 uur, de jongste van 18.00 uur tot 19.15 uur.  De training van de oudste wordt verzorgd door Gian van Doorn. Voor de training van de jongste zoeken we een trainer/ster.

Klik HIER voor de teamindelingen. Deze zullen de komende tijd op de website verwerkt worden.