Teamindeling 2019-2020 en vervolg trainingen

Beste VVC-ers, 

De competitie van dit seizoen is afgelopen. Inmiddels zitten wij vol in de voorbereiding voor het komende seizoen 2019-2020. We willen jullie dan ook graag op de hoogte houden van verschillende belangrijke zaken en ontwikkelingen. 

Training na de meivakantie
In verband met examens van het Maurick College is de Martinihal maar beperkt beschikbaar in de 3 weken na de meivakantie. Afgelopen jaren hebben wij door deze examens tijdelijk getraind in Boxtel, maar met wat “creativiteit” en medewerking van de gemeente blijven wij trainen in de Martinihal. Weliswaar enkele weken in de “kleine zaal”. Tevens zullen we in dit na-seizoen slechts 1 maal per week per team trainen. Wanneer je nieuwe training plaatsvindt, kun je terugvinden in het trainingsschema (klik hier), MAAR let op we gaan trainen in de nieuwe teamsamenstelling voor het seizoen 2019-2020. 

Teamindeling:
Teamindeling seizoen 2019-2020
Allereerst willen wij aangeven dat we zorgvuldig hebben gekeken naar de teamsamenstelling. Om dit te verduidelijken hebben wij bijgaand protocol (klik hier)gehanteerd. De teamindeling kun je terugvinden in de link hierboven. Maar als jullie het goed lezen, zie je niet alle namen daar staan. Jongens B en Meisjes B worden niet met naam en toenaam vermeld. Dit komt omdat er zich een mogelijkheid aanbiedt om voor deze jeugd een samenwerking aan te gaan met VC Blox uit Boxtel. Wij zijn bereid om deze samenwerking aan te gaan, maar niet zonder overleg met (en goedkeuring van) de betreffende jeugdleden en de ouders. 

Daarom nodigen wij de betreffende jeugdleden met de ouders (en andere belangstellenden) dan ook graag uit voor de bijeenkomst over de mogelijke samenwerking met VC Blox. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op maandag 6 mei a.s. om 19.30 uur in de kantine van de Martinihal. Wij begrijpen dat dit een late aankondiging is, maar desondanks vertrouwen wij er op dat wij jullie allen deze avond mogen verwelkomen. Sta je dus niet bij de teamindeling, of ontbreekt u zoon of dochter, hopen we je/u te zien op de bijeenkomst. Tenslotte gaat dit ook over jouw seizoen en team (of dat van je kind). De teamindeling voor de mini’s wordt pas later bekend gemaakt, omdat dit nog nader wordt bepaald tijdens de laatste 4 trainingen van dit seizoen. 

Tot slot
De trainingen na de zomervakantie en de verdere informatie over de competitie seizoen 2019-2020 volgen naar verwachting in of rond de zomervakantie.

Vertrouwende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en voor de betrokkenen nogmaals tot maandag 6 mei a.s. om 19.30 uur in de Martinihal. 

Voor eventuele vragen kunt u mailen naar tc@vvc-vught.nl

Met vriendelijke groet, 

De TC/JC