Mogen wij u voorstellen aan De Volaren

De Volaren is een vereniging voor oud-volleybal internationals en bondscoaches die op een EK, WK of Olympisch Spelen zijn uitgekomen voor de Nationale teams van indoor-, beach- en/of zitvolleybal. Op zaterdag 26 september om 13:30 uur wordt deze vereniging officieel opgericht. Dit zal gebeuren voorafgaande aan de openingswedstrijd van het EK toernooi dames (Nederland – Slovenië) in de Dynamokantine in de Evenementenhal van Apeldoorn.

Initatief
De Volaren is een initiatief van Caroline Wensink, Peter Blangé en Frits Suer. Ruim een jaar geleden legden zij het plan neer bij de Nevobo, die meteen steun toezegde. Het drietal ging daarna aan de slag om een Comité van Aanbeveling samen te stellen en het oprichtingsbestuur te benoemen. Dit bestuur bestaat uit:
Kees Koomen (voorzitter)
Caroline Wensink (secretaris)
Joop Kuipers (penningmeester)
Frits Suer (vice-voorzitter)
Fransje Murphy-Arts (communicatie & social media)
Cintha Boersma (algemene zaken)

Doel
De Volaren is opgericht zodat oud-internationals en bondscoaches ook na hun actieve carrière betrokken blijven bij de sport. De slogan van De Volaren is: “Wij zorgen voor elkaar tijdens en na de topsportcarriere”. Tevens zal De Volaren als denktank voor de Nevobo gaan fungeren.

Lid worden
Alle oud-internationals en bondscoaches die, zoals gezegd, aan een EK, WK of Olympische Spelen hebben deelgenomen, kunnen lid worden. Na de oprichting zullen leden alleen gevraagd worden.

Meer weten
Kijk op www.volaren.nl of de faceboekpagina van deze vereniging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *