Mogelijke VVC kampioenen komend weekend

Met de nadering van het einde van het competitieseizoen naderen ook de mogelijke kampioenschappen voor een paar teams bij zowel de mini’s als jeugd. Het zou leuk zijn als VVC-leden tijdens het VVC-weekend elkaar komen aanmoedigen om het kampioenschap binnen te halen.

Aankomende zaterdag speelt VVC- JB om 12.30 uur (thuis) hun laatste competitiewedstrijd tegen Volley Tilburg JB2. JB is op dit moment nog één set af van het kampioenschap.
Grote kans dat het JB-team het kampioenschap zaterdag naar zich toe trekt. JB heeft namelijk 31 punten en Volley Tilburg (de nummer 2 van de ranglijst) heeft 17 punten (wel met twee wedstrijden minder gespeeld).
Alleen bij een verlies met 0-4 van VVC en bij volle winst van drie wedstrijden door Volley Tilburg (max. te behalen 15 punten) zou JB geen kampioen kunnen worden.
De uitwedstrijd tegen Volley Tilburg heeft JB met 4-0 gewonnen, dus de kans dat JB minimaal één set pakt is groot.

Ook bij de mini’s zondag wordt het spannend.

VVC N5.1 staat op dit moment samen met Ovoco op koppositie (op basis van onderlinge resultaten staat VVC op 1).
VVC 5.1 speelt zondag drie wedstrijdjes, eerst Hands Up 5.1 vervolgens Hands Up 5.2 en bij de allerlaatste competitiewedstrijd speelt VVC tegen Ovoco. Waarschijnlijk is dan ook pas duidelijk of de dames van 5.1 kampioen zijn.
N5.1 mag na het behalen van de 1 (of 2e) plaats door naar de rayonkampioenschappen.

De jongens van VVC N6.1 staan op dit moment tweede in de ranking (met één wedstrijd minder gespeeld dan de nummer 1). Ook zij hebben zondag nog een kans om zondag kampioen te worden.
VVC 6.1 speelt zondag ook drie wedstrijdjes (tegen de nummer 1, 3 en 5).

De wedstrijdjes van de mini’s worden gespeeld in Sint-Michielsgestel, sportzaal Theereheide.