Meisjes C1 kampioen

Hallo allemaal.

Wij schrijven namens de spelers van meisjes C1.
Wij willen graag aan jullie vertellen hoe het eerste deel van het seizoen is gegaan.

De eerste wedstrijd ging gelijk goed, we hadden toen met 4-0 gewonnen. En de wedstrijden daarna hadden we ook allemaal gewonnen. We zijn in deze tijd een heel hecht team geworden.

We hadden ook nooit gedacht dit seizoen kampioen zouden worden. We zijn Eline dan ook heel dank baar voor de leuke en leerzame trainingen. We hebben dit seizoen veel geleerd en echt vooruit gegaan, vergeleken met vorig jaar.

De laatste kampioenswedstrijd was heel erg spannend, want we stonden met 2-0 achter in sets en hebben het uiteindelijk gewonnen met 3-2.

De meiden van de C1.

Namens de trainer en coach:

Vorig seizoen ben ik vanaf maart/april het team meisjes C1 mee gaan training geven samen met mijn teamgenoot Tessa. Zij zou na dit seizoen gaan stoppen, en ik zag dit als een nieuwe uitdaging om volgend seizoen dit team training te gaan geven. Vanaf het begin tot aan nu, heb ik een hele leuke tijd gehad met de meiden en zijn we elke week hard aan het werk. Zij hebben het dan ook dik verdiend om kampioen te worden. Het was een spannende wedstrijd, maar uiteindelijk hebben we goed laten zien wat we kunnen en hebben we gewonnen.

Eline Bong.

HIER vind je foto’s van het feestje van de meiden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *