Meisjes C1 kampioen najaar 2017

Meisjes C1 kampioen!
Afgelopen zaterdag speelde meisjes c1 haar laatste wedstrijd in de najaarcompetitie uit tegen De Burgst Breda.
In de stand stonden de dames 2 punten achter op koploper VOKO, maar die hadden 1wedstrijd meer gespeeld.
Dit betekende dat een 3-1 overwinning nodig was om kampioen te worden.
Bij de start van de wedstrijd waren de meiden nog wel erg gespannen en binnen no time stonden ze met 7-1 achter. Daarna was de spanning weg en gingen de meiden doen wat ze kunnen, volleyballen!
We kwamen met 9-8 voor, een time out van de tegenstander hielp niet en even later was het 25-12! Set 1 was binnen!
In de tweede set gingen we verder zoals we in de eerste set eindigden. Door een prima service kon de tegenstander de pass niet goed krijgen en dus kwam er vaak ook geen aanval.
Bij ons was de pass prima, deze kwam meestal keurig bij de spelverdeelster, waardoor er een goede set up kwam en er dus volle bak aangevallen kon worden. 25-13 winst! Nog een set winnen en het kampioenschap was binnen!!
In de derde set hebben we het in dit seizoen al vaak lastig gehad. Het is nog moeilijk om de concentratie zo lang vast te houden en dan worden er dus te veel onnodige fouten gemaakt. De coaches gaven dit dus ook duidelijk aan en jawel hoor ook nu prima spel! Bij 23 -14 nam de tegenstander nog een time out, maar bij onze meiden werd er al voorzichtig kampioen geroepen. Even later was het 25-15 en het kampioenschap in de eerste klasse was binnen!!!
Ook de vierde set werd met 25-20 gewonnen en het feestje was compleet.
Prima werk meiden!!! Op naar een groot veld in de hoofdklasse!!!