Jeugdkamp 2016

Het VVC Jeugdkamp is voor alle leden!

Dus waarom zouden we niet iedereen (jeugd én senioren!) de mogelijkheid geven om mee op kamp te gaan? Daar konden we geen reden voor bedenken dus daarom kan iedereen dit jaar mee op kamp! Hoe dan? Dat lees je hieronder.
Het kamp is verdeeld in een aantal categorieën gebaseerd op je speelniveau (mini’s, jeugd of senioren) of op leeftijd. Hieronder zie je bij welke categorie jij hoort!

Mini’s

Het jeugdkamp is allereerst voor de jeugd dus onze allerjongste jeugd mag vanaf nu ook mee op kamp! Het kamp voor de mini’s duurt van zaterdagochtend tot zondagmiddag. Blijven slapen mag, maar hoeft niet als je toch liever thuis slaapt. Speel je bij de mini’s en wil je wel eens ervaren hoe het is om een weekendje door te brengen met al je volleybalvriendjes en -vriendinnetjes? Schrijf je dan snel in!

Jeugdleden tot 16 jaar

De jeugdleden en leden die al in een seniorenteam spelen maar nog geen 16 jaar zijn gaan het hele weekend mee op kamp. Dit betekent lekker een weekendje weg van huis vanaf vrijdagmiddag tot zondagmiddag. Aangezien we toch al genoeg volleyballen zal het kamp zeker niet volledig in het teken staan van de mooiste sport ter wereld. Benieuwd wat we dan wel gaan doen? Alleen als je mee gaat zul je het ervaren! Inschrijven dus!

Leden van 16 tot 18 jaar

Tja, jullie hebben een leeftijd dat je er een beetje tussenin zit. Geen echte jeugd meer, maar bij de senioren hoor je ook weer niet echt. Toch is er voor jullie zeker ook plaats op kamp! Jullie kunnen mee als ‘Kamp Crew’. Dit betekent dat je de organisatie en leiding helpt daar waar nodig. En wil je ’s avonds toch heel graag meelopen tijdens de spooktocht? Dan kan dat natuurlijk ook! Al enthousiast? Twijfel dan niet en schrijf je in!

Seniorenleden vanaf 18 jaar

Jullie zouden misschien wel willen dat je nog jeugdig was. Helaas is dit niet meer het geval. Toch bieden wij je de mogelijkheid om je nog eens een weekend jeugdig te voelen. We zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste leiding! Lijkt het je wat om een weekendje samen met onze jeugdleden de mooiste spelletjes te spelen, weinig te slapen en veel lol te hebben? Geef je dan snel op als leiding!

Vrijwilliger

Ben jij 18 jaar of ouder, heb je geen zin of tijd om heel het weekend mee te gaan, maar zou je wel graag jouw steentje willen bijdragen? Schrijf je dan in als vrijwilliger, extra handjes kunnen we altijd gebruiken!

Klik hier om je in te schrijven voor één van deze categorieën .

Mocht dit niet lukken kopieer dan deze link in je browser:
http://vvc-vught.us10.list-manage.com/track/click?u=9be17fe200fc955c0af1b1cb2&id=ad4c3058ea&e=b291cd71c6

Nu moet het wel duidelijk zijn: het VVC jeugdkamp is terug, en nu voor iedereen! Dit weekend wil je niet missen.

Tot snel,
Jeugdkamp commissie VVC

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *