Grote Clubactie 2017

Beste leden van VVC,

Het is weer zover, de Grote Clubactie staat weer voor de deur. Vanaf aankomende zaterdag mag er verkocht worden! 
VVC hoopt dat jij je best doet om zoveel mogelijk loten te verkopen. We verwachten van je dat je tenminste 4 loten verkoopt maar we hopen natuurlijk dat je er heeeeel veel meer verkoopt.

Met de Grote Clubactie realiseren we extra inkomsten voor de club. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar ons gaat. 
Dit seizoen bestaat VVC-vught 50 jaar en dat jubileum willen we uiteraard vieren! Daarbij komt dat we ook bezig zijn met het opstarten van een volley-speeltuin om ook de allerkleinste in contact te brengen met volleybal.  Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken! 
 
Vorig jaar werd er 1000 euro opgehaald, en dat willen we graag evenaren om onze doelen te realiseren. Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.  
 
Je mag beginnen op zaterdag 16 september a.s. Het boekje moet op 10 november ingeleverd zijn. Je mag ze inleveren bij de kantine of vragen of je aanvoerder of trainer ze wil verzamelen. Wij halen ze dan weer op.

VEEL SUCCES MET VERKOPEN!!!

Klik HIER voor de brief die naar de leden gestuurd is.

Groetjes namens het bestuur,

Aron.