Een nieuw seizoen begint voor VVC

Het vorig seizoen was voor VVC niet zo florissant. Dames 1 degradeerde uit de topdivisie en Heren 1 uit de 2e divisie. Voor dames 1 moest VVC op zoek gaan naar een aantal nieuwe speelsters om het vertrek op te vangen van een aantal speelsters, die vanwege een maatschappelijke uitdaging of langdurige blessure weg gingen. Dit lukte niet, zodat er de beslissing moest worden genomen om zich terug te trekken uit de 1e divisie. De 5 overgebleven speelsters hebben onderdak gevonden bij Turnhout, Volley Tilburg en Peelpush. Wij wensen ze veel succes bij hun nieuwe vereniging.

Dames 1 speelt dit jaar in de promotieklasse en hoopt binnen een paar jaar door te kunnen stoten naar de 3e divisie. Het team bestaat uit de volgende speelsters: Dana Saenen en Fenne Pennings als spelverdeelster, Annelies Mier en Hanne van Aart als diagonaal, Sanne Ketelaars als libero, Ruby van den Bogaardt, Eva Boon en Lotte van der Ven als midspeelster en Kimberley Abeln, Lieke van Son, Hymke Wijffels en Deidre van Atteveld als passer-loopster. Trainer coach is Paul van Veen.

De eerste competitiewedstrijd is op 19 september om 19.00 uur in de Martinihal te Vught. Zij spelen dan tegen Spirit uit Rosmalen.

De heren zijn na de degradatie nagenoeg compleet gebleven. Een speler is na het 2e team van VVC gegaan en een is vanwege zijn studie gestopt. De belangrijkste doelstelling van de heren is handhaving in de bovenste helft van de 3e divisie. Het team bestaat dit jaar uit Gerben Elissen en Arjan Boekweg als spelverdeler, Marco Ketelaars, Maarten Jansing en Jasper Mulder als midspeler, Martijn Kouwe, Job Dievelaar en Danny Marijn als passer/loper en Aron Collard en Pim van Zanten als diagonaal. De trainer van deze groep is Vincent Henskens.

De eerste competitie wedstrijd is op 19 september om 19.00 in de Martinihal te Vught. Zij spelen dan tegen Hands Up uit Berlicum.

Zoals u ziet spelen de heren en dames tegelijkertijd. Dus u kunt ze allebei aanmoedigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *