Correctie op VVC Newzz

Hoi

door een knip/plak foutje is er een stukje tekst van de jeugdcommissie niet in de laatste VVC Newzz die naar de leden verstuurd is, opgenomen.
Dit willen we jullie niet onthouden. De volledige laatste versie van VVC Newzz is ook te lezen via de website van VVC.

De ontbrekende tekst:

Onze jeugd- en miniteams zijn inmiddels begonnen aan hun tweede helft van de competitie  met drie MC teams, één Jongens A en één Jongens B team, één niveau 6 team, één niveau 5 team, één niveau 4 team en met twee niveau 3 teams.  We wensen alle mini’s en jeugdteams veel succes maar vooral ook veel plezier tijdens de trainingen en wedstrijden.

Zondag  22 januari organiseren wij voor de 36ste keer het schoolvolleybaltoernooi voor de groepen 4 t/m 8.  Dit jaar gaan 5 Vughtse basisscholen met 25 teams de strijd met en tegen elkaar aan om de eerste plaats te halen.  Teams van de Baarzen, het Molenven, de Springplank, de Wieken en de Lichtstraat, zullen op deze zondag vanaf ongeveer 10.00 uur tegen elkaar strijden in onze eigen  Martinihal. We gaan het meemaken wie er dit jaar met de eerste plaats èn de wisselbeker vandoor gaat. Er zijn in ieder geval voldoende kandidaten die de prijzen in ontvangst en mee naar hun school willen nemen.

Velen van jullie zullen wij die dag zien om te fluiten, tellen of misschien ben je wel door een schoolteam benaderd om te coachen.  Iedereen is die dag natuurlijk uitgenodigd om te komen kijken, kom je oude school aanmoedigen, voor sommigen misschien nog wel een stukje nostalgie en heb je vroeger zelf aan het VVC schoolvolleybaltoernooi meegedaan. Maar kom zeker ook de sfeer op deze sportieve dag eens proeven.

 Wij zijn ook blij te mogen vermelden dat dit jaar niet alleen Albert Heijn Stationsstraat ons met iets lekkers en gezonds voor alle deelnemers verrast. Ook Sports Centre Jos van Herpen draagt zijn steentje bij en zorgt ervoor dat alle prijswinnaars dit jaar niet alleen een medaille maar ook iets extra’s in ontvangst mogen nemen. Daarnaast kunnen wij door Autorijschool De Gier  alle deelnemers na afloop van het toernooi een leuke attentie, als blijvende herinnering aan het VVC-schoolvolleybaltoernooi, aanbieden.  Sponsoren, niet alleen namens de Jeugdcommissie maar ook namens alle deelnemers: dank jullie wel.

Op zondag 19 maart a.s. staat er voor de Jeugdcommissie nog een CMV toernooi voor niveau 1 t/m 3 op de agenda.

Ook de Jumbo actie “spaar mee voor VVC” aan het eind van 2016 is voor de vereniging niet geheel onverdienstelijk geweest. Mede door jullie actiepunten heeft VVC ruim vierhonderd euro verdiend.

Zoals jullie kunnen lezen is de Jeugdcommissie volop in beweging (zowel voor als achter de schermen), wil je graag aansluiten bij deze commissie of graag helpen. Laat het ons weten.

Monique van de Aker
Jacqueline van de Wiel
Ans Dankers