VVC Weekend Superhelden

vvc_weekend_vrijdagvvc_weekend_zaterdag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallo allemaal,

Aankomend weekend is het weer zo ver…… het VVC weekend. Dit keer ligt de organisatie van het weekend bij Heren 3 en Dames 4. Zij hebben gekozen voor het Thema Superheroes!!!

Op 13 maart organiseert H3 voor de mini’s een super leuke superhelden training. Met afsluitend een film avond. Wat natuurlijk in het teken staat van de Superhelden. Dus trek je Superhelden pak aan en tot vrijdag. (Voor een drankje en iets lekkers wordt gezorgd). De training zal van 18:00 – 19:00 duren, de film van 19:00 tot 21:00/21:10. Als u uw kind eerder op wilt halen is dit geen probleem, maar het zou natuurlijk leuk zijn als ze tot het einde kunnen blijven!

Op 14 maart heeft D4 de touwtjes in handen. Iedereen is overdag welkom om onze teams aan te moedigen. Tijdens de wedstrijd van dames 1 om 19:15 wordt er  voor de mini’s en jeugd een hoek in gericht waar zij dames 1 goed kunnen aanmoedigen.

Aansluitend zal het superhelden feest los barsten in de foyer. Dus trek je beste superhelden pak aan.

We zullen deze dag met munten werken, dus neem gepast geld mee. De muntverkoop start rond 14:30. Hiervoor dient u met geld te betalen aan de bar.

De prijzen zullen voor deze dag zijn:
Fris,Bier,koffie,thee           €1,60
Wijn, flesjes bier                €2,00
Cocktails                              €3,60

Voor vragen kunt u altijd mailen:
activiteitencommissie@vvc-vught.nl

Met vriendelijke groeten,
De Activiteitencommissie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *