35e VVC-schoolvolleybaltoernooi Vught weer een succes!!!

Op zondag 17 januari jl. vond het 35e VVC schoolvolleybaltoernooi voor de basisscholen uit Vught en Cromvoirt plaats. In de Martinihal lieten ’s ochtends 17 teams uit de groepen 4, 5 en 6 van De Baarzen, De Lichtstraat, De Springplank, Het Molenven, De Piramide en De Wieken en ’s middags 16 teams uit de groepen 7 en 8 van De Baarzen, De Lichtstraat, De Springplank, Het Molenven, De Piramide, De Schalm en De Wieken zich van hun sportiefste kant zien. Na een demonstratiepartijtje door VVC-leden en een gezamenlijke warming up werd er sportief maar fel gestreden om de punten.

Bij de groepen 4, 5 en 6 ging de strijd om de eerste plaats tussen De Piramide en De Wieken. De Wieken 6.2 veroverde na een spannende finalewedstrijd de eerste plaats. De Piramide 5 en De Baarzen 6.1 gingen er respectievelijk met de tweede en derde plaats vandoor.

Bij de groepen 7 en 8 ging de strijd om de eerste plaats tussen De Piramide 8, De Baarzen 7.2. Ook deze finalewedstrijd was zeer spannend en werd gewonnen door De Piramide 8. De Piramide ging er dan ook met de eerste prijs vandoor. De Baarzen 7.2 werd tweede. En ook de derde plaats was voor De Baarzen. De Baarzen 7.1 veroverde de laatste podiumplaats, een mooie derde plek.

De nieuwe wisselbeker ging dit jaar basisschool De Piramide waar de beker nu staat te glimmen. De Piramide heeft de wisselbeker gewonnen op basis van de behaalde resultaten van de groepen 4, 5, 6, 7 en 8.

Het werd door ieders inzet een gezellige sportieve toernooidag. De Jeugdcommissie van VVC-Vught bedankt dan ook alle deelnemende scholen: kinderen, leerkrachten, coaches en hun supporters, EHBO Vught voor hun aanwezigheid. Ook alle VVC-ers die hebben geholpen met de op- en afbouw van de zaal, fluiten, tellen en alle mensen die zich hebben ingezet om het toernooi te laten slagen! Speciale dank voor Voorzitter Ben Brands, die dit jaar voor de laatste maal de prijsuitreiking heeft verzorgd.

Super bedankt allemaal en tot volgend schooljaar!

Klik hier voor foto’s van deze sportieve dag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *