Het 37e VVC-Vught schoolvolleybaltoernooi een geslaagd toernooi en weer een groot succes voor basisschool De Baarzen

Op zondag 25 februari jl. vond het 37e VVC schoolvolleybaltoernooi voor de basisscholen plaats.
In de Martinihal lieten ’s ochtends 15 teams uit de groepen 4, 5 en 6 van zes basisscholen uit Vught zich van hun sportiefste kant zien. ’s Middags was het de beurt aan 17 teams van de groepen 7 en 8 om hun volleybaltalenten te laten zien.
Na een gezamenlijke warming up werd er op een sportieve manier gestreden om de punten. Er werd gewonnen, verloren en gelijk gespeeld.

Bij de groepen 4, 5 en 6 ging de strijd om de eerste plaats tussen twee teams van De Baarzen en één team van De Lichtstraat. Na spannende finalepoulewedstrijdjes veroverde De Lichtstraat 6 de eerste plaats. Gevolgd door De Baarzen 6, met de tweede plaats, De Baarzen 5.1 ging er met derde plaats vandoor.

Bij de groepen 7 en 8 werd het een onderlinge strijd om de eerste plaats tussen drie teams van De Baarzen. Ook deze finalewedstrijdjes waren zeer spannend. De Baarzen 8.2 ging er uiteindelijk met de eerste prijs vandoor. De Baarzen 7.1 werd tweede. De Baarzen 7.3 veroverde de laatste podiumplaats, een mooie derde plek.

Albert Heijn Stationsstraat heeft alle deelnemers met iets lekkers en gezonds verrast. Daarnaast heeft Sports Centre Jos van Herpen ervoor gezorgd dat alle medaillewinnaars dit jaar niet alleen een medaille maar ook een bidon in ontvangst mochten nemen. 
Ook heeft sponsoring door Bijnen Printing ervoor gezorgd dat iedereen met informatie over VVC weer huiswaarts ging. Sponsoren, niet alleen namens de Jeugdcommissie van VVC-Vught maar ook namens alle deelnemers: dank jullie wel.

Het werd door ieders inzet een hele gezellige en sportieve toernooidag. De jeugdcommissie van VVC-Vught bedankt dan ook alle deelnemende scholen: kinderen, leerkrachten, coaches en hun supporters. Maar ook EHBO Vught (voor de aanwezigheid), VVC-ers en alle mensen die zich hebben ingezet om het toernooi te laten slagen!

Tot volgend schooljaar!

Zin om een paar keer vrijblijvend mee te trainen of wil je graag meer informatie (ook als je ouder bent dan 12 jaar)? Dat kan!
Neem dan contact op met de Jeugdcommissie van VVC, Monique van de Aker, Toon van Geene of Ans Dankers, jeugdcommissie@vvc-vught.nl.

Vermeld in de mail je leeftijd en je ontvangt alle informatie!